Tag dit kørekort nemt og billigt i Skanderborg

Oplev friheden på hjul

Selv om der er priskrig går jeg ikke på kompromis med kvaliteten samt den gode service. Hos Jeffs køreskole skal det være både sjovt og lærerigt at tage et kørekort. Det er måske derfor min køreskole er kendt for meget lav dumpeprocent og tilfredse elever.

At tage kørekort er ikke nogen hverdagsbegivenhed. Netop derfor er det vigtigt at vælge den rigtige køreskole, som opfylder kravene til et godt uddannelsessted med engagerende klasseundervisning. I min køreskole får du de timer og den undervisning som lige netop du har brug for, hvilket er din garanti for en lav dumpeprocent hos Jeff’s Køreskole!

Det helt centrale for mig er, at du bliver en god bilist, og at du føler dig tryg ved at lære at køre bil eller motorcykel. Jeg lægger vægt på en personlig og professionel undervisning, naturligvis med højt engagement fra min side.

Holdtilmelding

Se hvad jeg tilbyder

Hos Jeffs Køreskole er du sikret en sjov, lærerig og personlig undervisning
– Og så har jeg egen manøvrebane

Bilkørekort

Skal du tage kørekort? Så kan jeg hjælpe dig i gang med kørekortet

MC Kørekort

Skal der fart over feltet? Tag dit MC kørekort hos mig og være garanteret en underholdende og grundig undervisning

Generhverv

 Har du mistet dit kørekort, hjælper jeg dig godt videre med at generhverve dit kørekort

Hvad siger tidligere elever?

Super sjovt og lærerigt⭐️

Har taget MC-kort hos Jeff og skal være ærlig og sige at jeg var noget nervøs den første dag men det fik Jeff hurtigt pillet væk med hans unikke måde at undervise på virkligt sjov og lærerigt mange tak for det Jeff. En mega stor anbefaling fra mig.

Christian

Super godt forløb

Jeff har evnen til at gøre de nogengange lidt kedelige og lange teoritimer både sjove og til at forstå. Derudover er han god til at forklare både teori og praksis så alle forstår det og kan følge med. Stor anbefaling her fra!

Mikkel

Veloplagt og frisk underviser👍

Virkeligt god undervisning i teorien og der blev ikke lagt fingerne imellem hvis man havde lavet noget forkert, men på en frisk måde.

Fantastisk god opbakning til køreprøven

Thomas
5,0
5,0 ud af 5 stjener (Baseret på 25 anmeldelser)
Fremragende100%
God0%
Middel0%
Under Middel0%
Dårlig0%

Del din oplevelse

Nye regler angående automatgear

Færdselsstyrelsen har fra 1/7-24 ændret reglerne for køreuddannelsen til kategori B, så elever undervises først i manuelt gear og derefter i el-biler med automatgear, uden begrænsninger for manuel kørsel.

Jeffs Køreskole har derfor investeret i to nye el-biler, hvilket forventes at forbedre trafiksikkerheden og reducere omkostningerne ved kørekort.